САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ – ПОЗИВ НА ДИЈАЛОГ И СМИРИВАЊЕ ТЕНЗИЈА

Имајући у виду политичке тензије које су у Црној Гори у последње вријеме ескалирале у националне, па чак и вјерске нетрпељивости, Црногорско Херцеговачки Покрет позива све релевантне факторе на дијалог и смиривање тензија, у интересу мира, слободе, равноправности, стабилности и живота грађана Црне Горе.

Свједоци смо оштрих ријечи са свих страна, а најаве још екстремнијих потеза брину нас, јер такав пут никоме не доноси ништа добро.

Вријеме је да разум побиједи, да личне и политичке интересе заборавимо и ставимо се у …

Покрет добио подршку од Митрополита Црногорко-приморског Амфилохија

Портал prosrpski.com објавио је сусрет Раша Вучинића са Митрополитом Црногорко-приморским Амфилохијем, приликом чега је Покрет добио подршку која је од великог значаја за дјеловање у наредном периоду.
“Био је ово значајан сусрет у којем смо размијенили мишљења о многим идеолошким, програмским и идентитетским питањима“, изјавио је Рашо Вучинић након овог значајног сусрета, преноси новински портал.
Црногорско – Херцеговачки Покрет броји неколико хиљада чланова у Србији, који су објавили одлуку о учешћу у политичком животу и на наредним парламентарним изборима.

Конференција за штампу у Медија центру – ВИДЕО

Испод можете погледати снимак са конференције за штампу Црногорског Херцеговачког Покрета, одржане 06.06.2018. год. у Медија центру.

Опширније... »

Нови Сад, састанак иницијативног одбора ЦХП!

У Петак 01. јуна у 16:30 у ресторану Панорама, Футошки пут, код Вујовића, одржаће се састанак иницијативног одбора Црногорско – Херцеговачког покрета за Нови Сад. Позивамо све чланове да прсуствују састанку. Претходно је обавезно најавити долазак путем телефона 060/5090-516.

Црногорско – Херцеговачки покрет ступа на политичку сцену у Србији

Црногорско – Херцеговачки покрет    ступа на политичку сцену у Србији

У сриједу 06. јуна у 14 часова, у Медија центру, одржаће се конференција за новинаре Црногорско – Херцеговачког покрета.

Том приликом обавијестићемо јавност да је Црногорско – Херцеговачки покрет који дјелује у Републици Србији, донио одлуку о уласку у политички живот у Републици Србији и учешћу на наредним парламентарним изборима.Имајући у виду снагу покрета и потенцијал који носи наша идеја, сигурни смо у велики успјех и остваривање циљева зацртаних у програмским начелима Црногорско –Херцеговачког покрета.

Црногорско – Херцеговачки покрет заступа интересе Срба који потичу са …

ЦХП у посјети Бачком Добром Пољу

01. јун 2018. у 19 часова
Ресторан Дурмитор
Сви чланови који долазе, нека се јаве у централу Покрета на телефон 060/5090-516, како би добили информације о термину састанка.

Сабор Црногорско – Херцеговачког покрета

у новембру 2018. одржаће се први Сабор ЦХП у Београду, на којем ће присуствовати преко 2000 чланова.
Позивамо све чланове и симпатизере који желе да присуствују овом величанственом скупу, да се пријаве унапријед јер је број мјеста ограничен.
Само пријављени ће имати право присуства.
Пријаве путем телефона 060/5090-516.

Црногорско – Херцеговачки покрет обиљежио Крсну славу

Црногорско – Херцеговачки покрет обиљежио је Крсну славу Светог Петра Другог Ловћенског Тајновица. На стотине чланова и симпатизера уз благослов Митрополита Амфилохија Радовића, прославили су светитеља српског Његоша.